Featured Post

KUIH KOU CHONG

Produk terkini Brand QueYun . Kuih Kou Chong inti kacang tanah . Produk ini telah dikeluarkan dan mula dipasarkan pada September 2024. Berm...

Friday, November 9, 2018

MEE GORENG TUHAU

0


mee goreng, tuhau, mee, mee kuning
MEE GORENG TUHAU

Resepi ringkas dari QueYun TUHAU


Masak Mee Goreng Tuhau menggunakan Sambal Tuhau keluaran QueYun. Mudah & Jimat Masa !!!

Bahan-Bahan:
  1. Bawang Putih
  2. Hamchoi
  3. Bilis 
  4. Telur
  5. Mee Kuning (Jenama Mee Kuning Ana)
  6. SAMBAL TUHAU BILIS
  7. Perasa

Cara-Cara:

Lihat Video

Kalau sudah cuba jangan lupa share yaa..


NASI GORENG TUHAU

2




NASI GORENG TUHAU


Resepi ringkas dari QueYun TUHAU
Masak Nasi Goreng menggunakan Sambal Tuhau keluaran QueYun. Mudah & Jimat Masa !!!

Bahan-bahan:
  1. Nasi Putih
  2. Telur
  3. Minyak Masak
  4. Bawang
  5. Sayur
  6. Cili (Hiasan)
  7. SAMBAL TUHAU UDANG

Cara-Cara:

Lihat Video



Kalau sudah cuba jangan lupa share yaa..



SOS TUHAU CILI

2

Produk keluaran Terbaru dari QueYun Enterprise, SOS TUHAU CILI. 
Sos Tuhau Cili ini sesuai dijadikan sebagai pencicah makanan seperti keropok lekor, pisang goreng dan ayam goreng.

SOS, SOS TUHAU, SOS CILI, SOS TUHAU CILI, TUHAU, TUHAU SABAH
SOS TUHAU CILI

 Rasanya manis-manis pedas dengan aroma unik Tuhau yang ditambah dalam produk ini.

SOS. SOS TUHUA, SOS CILI
Feedback 
 Ini antara feedback yang diberi oleh para customer yang pernah mencuba Sos Tuhau Cili ini. Sos Tuhau Cili sebagai pencicah keropok lekor. Alhamdulillah sambutan sangat positif.

SOS, TUHAU, SOS CILI, SOS TUHAU CILI
Feedback
Bagi anda yang ingin mencuba produk terbaru dari QueYun Enterprise ini boleh terus menghubungi kami di nombor whatsapp 012 8019875 || 012 8344348. 

Kami juga mengalu-alu anda yang berminat untuk menjadi agen kami. Selain itu kami juga menerima tempahan dari mana-mana agensi untuk menjadikan produk kami sebagaj gift/goddies untuk para jemputan majlis anda.



Sunday, September 9, 2018

JERUK IKAN

0

Image may contain: food

Jeruk Ikan atau dipanggil Bosou Sada dalam bahasa Kadazan Dusun. Merupakan makanan tradisional yang unik dikalangan kaum Kadazan dusun di sabah.

Makanan ini merupakan hasilan dari ikan sungai yang dicampurkan dengan nasi, buah pangi, halia dan timun.
Mengambil masa sebulan selepas dibuat barulah boleh dimakan. Samada ditumis terlebih dahulu atau dimakan terus pun boleh
Jeruk Ikan ini sangat sesuai dimakan bersama dengan nasi putih. 

Image may contain: text and food

Sebarang tempahan dan info boleh menghubungi nombor yang tertera dalam gambar di atas.



JERUK BAMBANGAN

2

Image may contain: food

Jeruk Bambangan atau dipanggil Bosou Bambangan dalam bahasa Kadazan Dusun.
Makanan tradisi yang sangat digemari di sabah.

Makanan hasilan dari buah Bambangan yang telah masak dan dihiris nipis kemudian dicampurkan dengan parutan biji buah Bambangan (berwarna putih). 
Jeruk Bambangan ini sedap dimakan bersama dengan nasi putih. 

Image may contain: text

Sebarang tempahan atau info boleh hubungi nombor yang tertera di dalam gambar di atas.



google.com, pub-2792107785458350, DIRECT, f08c47fec0942fa0