Friday, July 21, 2017

SATU DAERAH SATU INDUSTRI (SDSI) SANDAKAN 2017

0

Satu Daerah Satu Industri  (SDSI). Anjuran bersama Kerajaan Negeri Sabah, DIDR, MID dan MPS. Kali ini SDSI berkampung di Plazza Harbour Mall, Sandakan SABAH. Selama tiga hari akan berlangsung. Bermula 4hb sehingga 6hb Ogos 2017.

QueYun berpeluang bersama warga Sandakan tahun ini. Bersama-sama dengan para usahawan yang lain menyertai EXPO besar-besaran ini. Terima kasih kepada para penganjur yang berusaha untuk menjayakan program ini. Usaha yang amat membantu para IKS bagi memperkenalkan produk masing-masing.

Warga Sandakan datang jangan tak datang..

Terdapat banyak produk-produk yang super best-best menanti anda. Warga Sandakan jangan lepaskan peluang datang ke Plazza Harbour Mall nanti ya. Jumpa para Usahawan dengan produk masing-masing yang pelbagai. Khas dibawa untuk anda yang berada di Sandakan nanti

Selain itu ada banyak aktiviti diadakan sepanjang Expo diadakan. Seperti Sandakan's  Got TALENT,  cabutan bertuah dengan hadiah-hadiah yang wow!!. Aktiviti menarik, artis jemputan dan ceramah perniagaan. 

Hah!! Apa lagi.  Jom datang berami-ramai. Jom support produk tempatan kita. Sambil-sambil berhujung minggu bersama keluarga dengan aktiviti-aktiviti yang disediakan.

Jumpa anda di sana!!šŸ˜‰


0 comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi meninggalkan jejak.