Monday, June 26, 2017

TERIMA KASIH KERANA TERUS MENYOKONG QUEYUN TUHAU

0

Hari ini, masuk Raya ketiga tahun 2017. Belum terlambat rasanya untuk mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin. Salah dan silap sepanjang berurusan dengan kami, mohon diampunkan. Segala kekurangan kami akan cuba perbaiki. 

Terima kasih kerana terus menyokong QueYun Tuhau selama hampir dua tahun ini. Produk tempatan berasakan TUHAU yang semakin mendapat sambutan di seluruh Malaysia. Alhamdulillah. 😊 
 Terima kasih atas komen dan feedback yang diberi. Terima kasih kerana terus menyokong kami. Ada banyak feedback yang diberi dari customers. Alhamdulillah komen-komen sangat positif dan membina.

 Kerana sokongan andalah kami terus berdiri meneruskan usaha memasarkan produk tempatan. Produk tradisional berasaskan TUHAU  yang boleh diketengahkan dipasaran kita. Dan tidak mustahil juga akan berada dipasaran antarabangsa nanti. In Shaa Allah. 
Doa-doakan ya..😀Admin upload pic feedback dari customers tak banyak. Nanti jammed pula bila buka blog ni hehee. 
Untuk update terkini boleh follow kami @queyun_tuhau di Instagram dan juga Page facebook. Atau LIKE saja page sebelah kanan tu ya.

Bagi yang balik dari kampung hari ini, berhati-hati dijalan ya. Berhenti rehat sebentar kalau penat mengantuk.  Selamat bekerja bagi yang mula bekerja esok.

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi meninggalkan jejak.