Wednesday, May 31, 2017

ROADSHOW PRODUK TEMPATAN SEMPENA HARI KAAMATAN 2017

0

Bermula 29 May hingga 4 Jun, roadshow  produk tempatan berada di ground floor, Centre Point Sabah. Mula dibuka dari jam10:30 pagi hingga 9:00 malam. Bagi anda yang datang berkunjung ke kompleks membeli-belah, Center Point,  bolehlah singgah sebentar dibooth pameran produk tempatan Sabah. Ada pelbagai produk hasil keluaran usahawan tempahan boleh diperolehi. 


 Roadshow produk tempatan bertempat di Ground floor Centre Point Sabah. Roadshow ini diadakan adalah sempena Tadau Kaamatan 2017 di Sabah.
 

Pilihan bijak macam-macam ada. Pes Kantan, Minuman botani Campuran, Acar Limau, kerepek dan banyak lagi. Dan lagi, produk dari QueYun  semestinya Sambal Tuhau Bilis. Sambal laku laris yang selalu mendapat repeat oder dari para pelanggan. Terima kasih tidak terhingga😊.. 

Itu dia boothnya. Booth berada betul-betul dihadapan laluan. Jadi mudah nak cari booth ini kalau datang ke sini. Pilihan bijak, produk tempatan Sabah.

Datang jangan tak datang tau..Produk boleh try..boleh test.. Tester ada disediakan. Jangan malu-malu nak cuba rasa.

Dan... Jangan lupa bawa duit lebih. Sebab, ada promosi hebat untuk Sambal Tuhau QueYun dan juga produk-produk tempatan yang lain. Bolehlah beli banyak sikit untuk dibawa pulang. Atau sebagai ole-ole untuk sanak saudara dan sahabat handai menjelang Hari Raya nanti.
  

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi meninggalkan jejak.