Hasil carian menggunakan hastag di Instagram. Produk QueYun, Sambal Tuhau Cili Padi bertukar tangan kepada pelanggan di Sarawak. Permintaannya, nak kan sambal tuhau yang lebih pedas. Lebih pedas dari Sambal Tuhau Udang dan Sambal Tuhau Bilis.
Sambal Tuhau Cili Padi
Ambil gambar sebelum dikirim. Itu harus..😁. Yang sukkan Sambal pedas hot..hot..Mari cuba Sambal Tuhau Cili Padi keluaran QueYun.
Sambal Tuhau Cili Padi, pedas kaw-kaw. Sangat sesuai dijadikan sebagai pencicah. Makan dengan ikan goreng atau pun ikan bakar. Nasi?? .. Pasti bertambah lagi. Semoga produk kami memenuhi cita rasa Cik Dayang dan mendapat sambutan di sana.
Parcel dikirim hari ini menuju ke Kuching, Sarawak. Menggunakan khidmat Pos Laju. Moga tiba dengan baiknya ditangan tuannya nanti. Terima kasih buat Cik Dayang atas tempahan ini. Ada rezeki boleh lah oder lagi ya..😉
Related Posts:
QueYun TUHAU BLOG
Blog ini adalah blog rasmi QueYun ENTERPRISE. Kami merupakan pembuat dan pembekal produk berasaskan tuhau, iaitu sejenis tumbuhan herba yang banyak didapati di Kepulauan Borneo. Di dalam blog ini kami akan berkongsi jenis-je… Read More
MAKAN BUGER DENGAN SAMBAL TUHAUBosan dengan sos cili ??!!.. Makan Buger dengan Sambal Tuhau buatan QueYun. Ternyata lebih sedap.
Buger pun bertambah sedap dimakan..😍😍.Feedback dari pelanggan kami. Sapu Sambal Tuhau Bilis atas buger dan makan. Sat… Read More
AMBUYAT TEPUNG SAGU RUMBIA DAN SAMBAL TUHAUAmbuyat dibuat dari tepung Sagu Rumbia. Merupakan salah satu makanan yang popular dikalangan orang Sabah. Selalunya dimakan bersama kuah ikan.Tapi cik akak ini buat satu kelainan. Ambuyat dimakan bersama dengan Sambal Tuhau k… Read More
BERTUKAR TANGAN KE SARAWAKHasil carian menggunakan hastag di Instagram. Produk QueYun, Sambal Tuhau Cili Padi bertukar tangan kepada pelanggan di Sarawak. Permintaannya, nak kan sambal tuhau yang lebih pedas. Lebih pedas dari Sambal Tuhau Udang dan Sa… Read More
PAMERAN JUALAN DI WISMA PERTANIAN SABAH Bermula hari ini. 15hb hingga 18hb May 2017. Kami berada di Wisma Pertanian Sabah untuk mengikuti Pameran Jualan sempena Mesyuarat Tahunan Jabatan Pertanian Sabah Kali Ke - 35.
Seawal jam 9 pagi sampai di sini. Di Wisma P… Read More
0 comments:
Post a Comment
Terima kasih sudi meninggalkan jejak.