 |
KURSUS GUERILLA MARKETING (GM) 26-28 JULAI 2016 |
Buat julung kalinya kursus ini diadakan di Sabah iaitu Kursus Guerilla Marketing. Anjuran Bahagian Pendidikan Pemasaran & Khidmat Perundingan FAMA Sabah. Selama tiga hari berturut-turut di adakan di Hotel Klagan, Kota Kinabalu.
 |
Sifu Abe Amirin membuka tirai pengenalan kursus. |
Pengisian program memang sangat terbaik. Banyak ilmu, tips yang diperoleh semasa kursus ini. Terima kasih Sifu Uncle Zin dan Sifu Abe Amirin atas segala yang diberikan selama tiga hari berkursus.
 |
Kerja Berkumpulan. Alhamdulillah group admin menang dan mendapat Personal Coaching dari Uncle Zin Ali. |
Terima Kasih juga buat FAMA atas program yang disediakan ini. Terima kasih para pegawai FAMA yang sentiasa berada semasa program menanti sehingga usahawan tamat berkursus.
Buat Hotel Klagan Kota Kinabalu, terima kasih atas layanan yang awesome.. Room..makanan yang disediakan juga terbaik.
Related Posts:
KURSUS AGROBAAZAR ONLINE (ABO)Kursus kali ini adalah mengenai Agrobaazar Online (ABO) anjuran FAMA Sabah. Kursus sehari ini diadakan di Pusat Internet 1 Malaysia (PI1M)Putera Jaya Telipok pada 8hb Ogos 2017.
Para peserta yang hadir. Antara… Read More
FOTOGRAFI
Kelas Fotografi, pelajaran pertama untuk Latihan Asas Keusahawanan Pi1M Taman Putera Jaya Telipok. Kelas Fotografi ini diajar oleh Pengurus Pi1M Putera Jaya, Cik Arbaya Angin.
Para peserta diajar bagaimana cara mengambil ga… Read More
BENGKEL SKIM PENSIJILAN MeSTI
Bengkel Skim Pensijilan MeSTI
Selama dua hari bengkel Skim Pensijilan MeSTI ini berlangsung. 19hb dan 20hb Febuari 2018. Bertempat di Hotel Klagan, Kota Kinabalu, Sabah.
Bengkel ini adalah anjuran Bahagian Industri A… Read More
KURSUS GUERILLA MARKETING ANJURAN FAMA
KURSUS GUERILLA MARKETING (GM)26-28 JULAI 2016
Buat julung kalinya kursus ini diadakan di Sabah iaitu Kursus Guerilla Marketing. Anjuran Bahagian Pendidikan Pemasaran & Khidmat Perunding… Read More
KURSUS PENGURUSAN PERNIAGAAN ANJURAN G3PNS Bertempat di Bilik mesyuarat masjid Annur Tuaran Sabah, kursus yang bertajuk Pengurusan Perniagaan ini telah diadakan pada 09 Disember 2017. Kursus yang berlangsung selama sehari ini adalah anjuran Gabungan Persatuan Pe… Read More
0 comments:
Post a Comment
Terima kasih sudi meninggalkan jejak.