Friday, October 16, 2015

QueYun TUHAU BLOG

0

Blog ini adalah blog rasmi QueYun ENTERPRISE. Kami merupakan pembuat dan pembekal produk berasaskan tuhau, iaitu sejenis tumbuhan herba yang banyak didapati di Kepulauan Borneo. Di dalam blog ini kami akan berkongsi jenis-jenis produk yang kami keluarkan. Produk yang dikeluarkan akan bertambah dari semasa kesemasa atas permintaan pelanggan

Selain itu kami juga akan berkongsi info-info tentang TUHAU, tumbuhan yang menjadi makanan kegemaran di kalangan penggemar Tuhau di Sabah.

Aktiviti-aktiviti seperti kursus, seminar dan jualan booth juga ada dikongsikan beserta dengan gambar-gambar ditempat kami berada.
Resepi-resepi juga ada dikongsikan. Resepi dari pelanggan dan juga dari kami.  Bagi anda yang ada resepi berkaitan tuhau, bolehlah berkongsi dengan kami samada share di bahagian komen atau pun email kami di queyunent@gmail.com.

Blog ini akan sentiasa diupdate dari semasa kesemasa. Dibenarkan copy paste dengan memberikan link blog ini. Namun kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya ada sebarang kerosakan ataupun kehilangan yang anda alami atas penggunaan maklumat dalam blog ini.

Bagi anda yang datang melawat blog ini, jutaan terima kasih kami ucapkan.

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi meninggalkan jejak.